Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


može li zadovoljavanje partnera rukom dovesti do trudnoće??


Autor Poruka

velika paničarka

02.01.2013. 13:25

Poštovani, znam da tema zvuči ofirno, ali morate znati cijeli tijek. Uglavnom, nismo imali zaštitu, pa smo se odlučili samo na zadovoljavanje rukama. Ja sam prvo njega zadovoljila rukama, nakon ejakulacije, mi je ostalo sperme po rukama, ali sam ju s ručnikom obrisala. Ruke sam držala po strani, možda smo se u zanosu slučajno dodirnuli rukama. Nakon toga, on je mene počeo zadovoljavati rukama, pri čemu sam samo nakratko i samo na vanjskom dijelu držala svoju ruku sa njegovom. Potom je on sa prstima ulazio u mene do orgazma. Nakon toga sam ja opet njega zadovoljila. Je li moguće, pod svim tim okolnostima doći do trudnoće, jer sam bila oko plodnih dana. Znam da zvučim needucirano, i mislim da je mala vjerojatnost, ali nisam u poziciji da ostanem trudna. Jako sam panična, molim Vas da mi odgovorite je li trudnoća moguća.
Unaprijed hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

02.01.2013. 22:00

Poštovana TRUDNOĆA NIJE MOGUĆA.

velika paničarka

02.01.2013. 22:45

Hvala Vam dragi doktore, riješili ste me straha, bar za sada,
Pozdrav

velika paničarka

02.01.2013. 23:45

Hvala Vam dragi doktore. Riješili ste me straha, bar za sada,
Pozdrav.

mila26

04.01.2013. 13:00

Poštovani! Imam jedno pitanje za Vas. Dakle imala sam odnos sa deckom kad mi je bio plodan dan. Ali nikad nije došlo do ulaska penisa u vaginu. Bila je samo penetracija sa prstima,i sa njegovim penisom me je trljal po malima usnama. Tjekom odnosa mu je išlo vrlo malo te sluzi.(najviše dvije kapi) I možda je ta kap došla u moju rodnico preko prsta. Do svršavanja nije došlo,ne prije odnosa,ne tjekom odnosa. A sad me brine dali je moguča trudnoča??

L.P.

Dejan Šakoronja, dr. med.

04.01.2013. 17:10

Na taj način trudnoća nije moguća.

Senjorita

06.01.2013. 02:20

Pozdrav doktore.Imam jedno pitanje koje me jakoo jakoo jako brine. Dakle ovako imam skoro punih 17 godina i brine me to što sam 28.12 trebala dobiti menzis i nisam dobila a nekoliko dana prije cak možda i dva tjedna. Sam sa svojim partnerom imala odnos.(dakle nisam spavala ni sakim niti sa njim) ali smo se zadovoljavali rukama. Dakle ja sam njemu i on je također svoj penis dirao rukama kada je bio sav mokar i pun spermatozoida. Te nakon toga prešao na zadovoljavanje mene i ruke su mi bile vlažne baš kao i moje. Da li je moguče da ja trudna ostanem?!sad Dakako naglašavam da nikada nisam imala spolni odnos ni sakim. Nego samo to i sada mi mensturacija kasni.
Unaprijed hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

06.01.2013. 13:55

Poštovana ne radi se o trudnoći. Ne brinite.