Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


nezgoda s kondomom


Autor Poruka

bebalo

09.02.2014. 03:40

Postovani,odnos sa partnerom sam imala 6.i 24.dan ciklusa.prakticiramo kondome ali plus to i prekinut snošaj,znači dvije metode kontracepcije odjednom.moji su ciklusi pravilni i uredni i sa sigurnošću mogu reci da smo imali odnose u vrijeme neplodnih dana.eh sad,ono sto meni stvara veliku brigu je to da je partneru skliznuo kondom kada ga je naglo izvukao iz mene,dio je ostao u meni a dio je virio vani.to se dogodilo oba puta ,prvi puta je provjerio da se nista nije izlilo i nastavili smo s odnosom,a drugi puta smo prekinuli odnos.zanima me da li je moguća trudnoća na taj način ako se nista nije izlilo van?napominjem da partner nijednom nije ejakulirao u mene cak i kada smo imali kondom,tako da kada je skliznuo unutra je bilo samo njegove sluzi za vlaženje.kolika je mogućnost da mi je ta sluz nekako dospjela u vaginu i da od nje zatrudnim???? Molim vas pomozite,za 2 dana treba nastupiti menzes,a ja umirem od brige..usput,da li je ovo dovoljno odgovorno seksualno ponašanje?

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.02.2014. 15:00

Ma ne brinite, nema šanse.

bebalo

09.02.2014. 15:20

Hvala vam doktore,mnogo ste me umirili.Mene su ustvari najviše zabrinule povećane i natečene grudi,bolne na dodir i velike,teže,kao da su pune nekakve vode.to sam primjetila prije 5 dana,da li to znaci tipičan simptom pms-a ili je nešto drugo posrijedi?

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.02.2014. 18:30

Simptom pms-a.

dina1987

01.01.2015. 21:15

postovani doktore, imali smo odnos zasticen kondomom plus prrekinuti snosaj.uz to smo koristili lubrikant nanesen na kondom i na moje stidne usne.prije ejakulacije izvadio da je i ejakulirao u kondom,sperma se nalazila u dijelu(kapici)koji je predvidjen za to., provjerili smo kondom napunili vodom bio je citav.ono sto mene brine jest neki bijeli iscjedak na kondomi i oko korjena penisa i na mojim stidnim usnama bio je poprilicno gust, mozete li mi reci da li je to od mene, hvala unaprijed!

Dejan Šakoronja, dr. med.

02.01.2015. 17:10

To je sluz i normalan iscjedak.