Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


oskudno krvarenje


Autor Poruka

eli

05.04.2006. 10:50

Poštovani,
Prije 4 dana mi je završila menstruacija, a danas imam oskudno krvarenje, bez ikakvih bolova. Zadnjih 2 dana sam imala spolni odnos ( bez zaštite jer planiramo dijete).Nikada nisam imala nikakvih problema ili neredovite menstruacije. Prije 3 mjeseca sam bila na ginekološkom pregledu i sve je bilo u redu. Što mi se to događa? Molim Vas što prije mi odgovorite!
Unaprijed se srdačno zahvaljujem!
Molim Vas čim prije odgovorite!

dr. Miro Šimun Alebić, spec.gin.

05.04.2006. 11:55

Nadam se da odgoovr stiže dovoljno brzo. Ukoliko pretpostavimo da je ginekološki i UZV nalaz uredan, rekao bih da se radi o manjem hormonskom poremećaju. Savjet:pratite stanje, ukoliko se kravrenje pojača kontaktirajte liječnika.

eli

06.04.2006. 07:16

Poštovani dr.Šimun Alebić,
Hvala Vam najljepše na ovako brzom odgovoru!
Kontaktirala sam liječnika, u pravu ste, ipak se radi samo o hormonskom poremećaju.
Još jednom, hvala!

Tamara

06.04.2006. 11:30

Postovani,
Savetovano mi je da koristim ovu kombinaciju lekova (Pregnyl injekcije i utrogestan tablete)u periodu od min. 2 nedelje, nalazim se u 7 moj nedelji trudnoci i bilo je sporadicnih krvarenja. Na ultrazvuku je konstantovan normalan embrion ali u njegovoj blizini hematom. Interesujeme da li ovi lekovi mogu da potpuno podrze plod ili uvek postoji rizik od tog hematoma.
Zahvaljujem na odgovoru