Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


peckanje


Autor Poruka

ivana99

21.12.2012. 13:25

Poštovani,
nakon odnosa osjetila sam peckanje, potom sam dobila menstruaciju gdje se peckanje pojačalo, također nakon mokrenja se javlja. Nemam nikakvih drugih simptoma, samo peckanje. Pošto mi je ginekolog na g.o. uzela sam na svoju ruku ACIDOSALUS® vaginalete, odmah nakon prve vaginalete peckanje se još više pojačalo. Prestala sam ih stavljati. Da li da nastavim sa vaginaletama? I koji je uzrok peckanju? Često mi se peckanje javlja nakon odnosa ali ovaj put je baš intezivno i jako neugodno!
Hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

21.12.2012. 16:15

Peckanje je znak ili iritacije ili upale u rodnici.
Savjetujem da probate s canesten vaginaletama kroz tri večeri.

Monicaa

23.12.2016. 11:30

Poštovani,
nedavno sam imala prvi spolni odnos. Krvarenje je bilo obilnije što me je dosta preplašilo. Prestalo je tek sljedećeg dana. Tjedan dana poslije opet sam imala odnos sa istim dečkom i tada sam ponovno krvarila ali samo par kapi. Ono što me najviše zabrinjava je lagano peckanje kod mokrenja i dosta gusti iscjedak intenzivnog mirisa dan nakon spolnog odnosa. Područje oko rodnice mi je malo crvenkasto i nabubreno. To peckanje, iscjedak i crvenilo počinju nestajati nakon tri, četiri dana. Dečko sa kojim imam spolne odnose do sada je imao više partnerica. Zanima me da li ove pojave koje sam navela ukazuju na neku od spolnih bolesti?

Dejan Šakoronja, dr. med.

23.12.2016. 18:05

Vjerovatno se radi o gljivičnoj upali. Uzimajte Canesten kremu izvana i tri večeri vaginalete.

Baby.d

24.12.2016. 12:40

Postovani, u poslednjih par dana osjecam peckanje pri odnosu i imam malo pojacan sekret bez mirisa.. prije dvije nedelje sam pila veoma jake antibiotike i sredstva za prehladu i iskasljavanje, pa svoje stanje pripisujem reakciji na lijek... trenutno nisam u mogucnosti za posjetu ginekologu, pa me interesuje vase misljenje i savjet. unaprijed hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

24.12.2016. 18:20

Canesten vaginalete tri večeri i krema izvana nekoliko dana.