Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Plimycol krema


Autor Poruka

Mahagonij

25.02.2015. 17:35

Poštovana,

prekprošli tjedan sam napravila briseve na HPV i briseve cerviksa te je sve bilo u redu. Čekam još nalaz papa testa. Na pregled sam se odlučila nakon što sam imala "upalu mjehura" (morala sam stalno na wc, užasno me peklo i na kraju čak je bilo i malo krvi) no nalaz urinokulture i urina nije pokazao bakterije. Ginekologica je pri pregledu okom vidjela da bi mogla imati sitne sitne bradavice na vaginalnoj usni, ali bris HPV je negativan. Također prije pregleda sam osječala da me svrbi.

Jučer me probudio jaki svrab oko vagine i kada sam se pogledala (a i sada) mi je cijeli prostor oko vagine crven a velike usne pogotovo desna mi je natečena. Ginekologicu sam danas nazvala i samo mi je prepisala Plimycol kremu. Kada sam je podigla zvala sam ponovno ginekologicu i nisam mogla doći do nje i sestra mi je rekla da mažem 2-3x dnevno oko i što dublje u vaginu te da malo dam i dečku da i on maže. Da li je to uredu?

Hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

26.02.2015. 00:25

U redu je. Nekoliko dana mažite oboje.