Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Pomoc


Autor Poruka

panicarka1993

19.02.2015. 19:05

Postovani doktore,

imam jedno pitanje. Inace imam mnogo veliki psihicki problem sto se tice strahovanje od trudnoce. To mi ne da mira. Naime, moj problem sada, koji me muci je:
imala sam odnos sa momkom, poslednji dan menstruacije,ili prvi sledeci. (mens. mi traje uglavnom 5 dana, ovo je bilo 6.dana), inace, uvek imam odnos sa kondomom, i uvek pre ejakulacije on izvadi i zavrsi rukom u kondom. Tako je bilo i ovaj, put, s tim sto smo nakon toga lezali malo u krevetu i onda je on ustao da baci kondom i ode u wc, onda sam ja primetila na carsavu mokar krug, pipnula sam, zatim pomirisala i imalo mi je miris sperme ( ali nisam sigurna), onda sam se uspanicila i onda je on izvadio kondom iz kese, kako bi mi dokazao da nije pukao, i da ne curi, rekao je da je mozda to od mene ostalo na carsavu, ali ja ne verujem da je od mene, Takodje mi je rekao da je gledao u kondom dok se punio, jer je rukom zavrsio. Napomenula sam da sam panicarka velika i od tada nemam mira. To je inace bilo 14.02., menstruaciju sam dobila 09.02. i sada treba jos 20 dana da cekam narednu, a nemam mira. Kakvo je Vase misljenje.
Hvala unapred

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.02.2015. 00:10

Mislim da se prema opisanom ne radi o mogućnosti trudnoće.