Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


priraslice?


Autor Poruka

mrvica47

13.01.2007. 18:50

Godine 1994.došlo je do jakog unutrašnjeg krvarenja ( uzrok-komadić spirale probio desni jajnik) operirana sam po hitnoći. Godinu dana nakon toga započeli problemi u desnoj strani donjeg abdomena.Dolazi često do bolnog grčenja trbuha (golim okom vidljivo uvlačenje stjenke trbuha i ponovno vraćanje u normalu) potom slijedi lupanje u unurašnjosti kao ritanje živog djeteta u trudnoći. Bol traje kratko ali intenzivno i osjetim kako su crijeva u tom grčenju kao uklještena i po prestanku grča blago skliznu u normalu. To se zna javiti ničim izazvano od nesmotrenog naglog pokreta, kad se saginjem prema naprijed, ili prema dole, kad kuhnem ili kad napnem mišiće ili kad kočim vozeći auto. Već su mi dva puta operativno odstranili, navodno, priraslice ali je desetak dana nakon zadnje operacije došlo do iste boli i istog problema koji još i danas traje. Svaki put nakon tih boli dolazi do blage nesvjestice, jačeg hladnog znojenja i lupanja srca, zvonjenja u ušima i sl. Možda je od straha koji prati u tim momentima jer si ne znam pomoći da sama ublažim bol. utješite me!

Miro Šimun Alebić, dr. med.

24.03.2007. 11:45

Rado bih vas utješio, ali mislim da to najbolje može učiniti operater koji je vidio staje u Vašem trbuhu ili liječnici koji Vas i inače prate. Na žalost, bez boljeg uvida u Vaše stanje, od tješenja ništa!