Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problem


Autor Poruka

selo moje malo

27.10.2015. 11:55

Postovani

Vec vise od mjesec dana imam problem s peckanjem spolovila. Radila papa test i kazu fungi - gljivice. Moj ginekolog mi je pripisao Plymicol vaginalete i kremu. Ni nakon terapije nista se nije promijenilo. Napominjem da imam 54 godine i u premenopauzi sam. Nemam bolove kod spolnog odnosa ni peckanje. Nekih dana je sve dobro, a nekih to peckanje toliko smeta da me i dodir donjeg vesa smeta. Imam osjecaj da mi je spolovilo nateceno. Nema ni crvenila niti moj partner nema nikakovih problema. Kod mokrenja tih dana takoder osjecam pecenje. Urin je u redu.Promjenila sam i prehranu. Izbacila skoro u potpunosti slatko, jedem vise jogurta......
Molim Vas ako mi mozete pomoci.
Unaprijed hvala!

Ne znam sta

27.10.2015. 13:40

Bila sam kod ginekologa I radila mi je cervikalni bris. Dans mi je telefonom javila da u uzorku ima malo bakterijica te rekla da uzmem Macmiror kremu. Zanima me da li su Canesten krema I Macmuror srodni, odnosno mogu li koristiti canesten umjesto macmiror? Hvala vam

Dejan Šakoronja, dr. med.

27.10.2015. 22:15

Selo moje malo. Savjetujem malo dužu antimikotsku terapiju kod vas i partnera. Nakon toga savjetujem linex lady comfot ili hormonske preparate lokalno za rodnicu i za manzanje vanjskog spolovila ( Linoladiol, Vagifem i sl)

Dejan Šakoronja, dr. med.

27.10.2015. 22:15

Ne znam šta, o kojim bakterijama se radi ? Macmiror ni približno nije sličan Canestenu i svaki ima svoju vrijednost i indikacije.