Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Produzeno krvarenje, molim vas za savjet


Autor Poruka

pavlov

09.08.2015. 00:15

Postovani dr
Imam 45 godina 1 porod prije 14 godina.U zadnje 2 godine pocele su promjene u menstraciji Pocela je da kasni sve cesce da bi zadnja zakasnila 3ili4 mjeseca Zaboravila sam vise Bila sam krajem juna na godisnjoj kontroli papa, ultrazvuk i sve bilo ok hvala bogu.Dobila sam menstraciju prije 6 dana i prva tri dana je bila obilna 4 dan se pocela hvala bogu smanjivati Da bi evo 5-6 dan odjednom pocela da se znojim lice i ruke uzasno gore osjetim pritisak u donjem djelu stomaka i opet pocelo krvarenje Na pocetku tamno ali poslije bas svjetlo roz kao da je rzablazena krv sa vodom.-nE ZNAM DA LI JE TO NORMALNO: Znam da bi prije pred kraj menstracije bila krv braon boje Da li ova sto mi se pojavljuje svetlija krv u redu ili je zbarinjavajuce.Ne ide mi sad puno hvala bogu ali ti napadi vrucine u glavi i rukama i pojava svjetlije krvi me plase Da li je to normalno i da li je to razlog za posjetu ginekologu Da napomenem da sam bila krajem juna na godisnjoj kontroli Posto sam vjerojatno u menopauzi da li su sad normalna duza krvarenja Hvala jos jednom puno

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.08.2015. 23:50

S obzirom da niste dobili par mjeseci onda se i očekuje ovakva menstruacija. Ne trebate kod ginekologa za sada ako ste nedavno bili. Niste u menopauzi ali u klimakteriju jeste. Napravite spolne hormone i hormone štitnjače.