Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Puknuće kondoma..


Autor Poruka

zole112

11.06.2015. 23:20

Poštovani doktore,

vjerojatno se naslušate ovakvih pitanja, ali vas molim da mi odgovorite. Partnerica i ja smo imali spolni odnos i kondom je puknuo, ali nisam ejakulirao, primjetio sam na vrijeme. Partnerica ima neredovit ciklus i u vrijeme spolnog odnosa joj je mjesečnica već kasnila par dana. Pošto ima uvijek neredovit ciklus, nije moguće izračunati plodne dane. Je li moguća trudnoća? Napominjem da joj je mjesečnica već kasnila u vrijeme spolnog odnosa i da nisam ejakulirao.

Hvala vam

Dejan Šakoronja, dr. med.

12.06.2015. 13:35

Prema opisanom neće doći od trudnoće. Nije ni bilo ejakulacije.

LeahM52

28.07.2018. 18:40

Poštovani doktore,
na 6.dan ciklusa tokom drugog odnosa puknuo nam je kondom. Prvi odnos zbio se par sati ranije i partner je u međuvremenu mokrio 2 ili 3 puta. Drugi put, u trenutku kad smo vidjeli da je puknuo odmah smo stali i partner nije bio ni blizu ejakulaciji, ali je ipak unutra bilo predejakulata. Zanima me trebam li se brinuti i uzimati tabletu za dan poslije? Partner je rekao da je penis bio suh i da je sve ostalo sa strane u kondomu, ali ipak se bojim... Unaprijed Vam hvala na odgovoru!

Ivo Balenović, dr. med.

29.07.2018. 00:10

Poštovana, odnos je bio u vrijeme neplodnih dana, a i prema svemu ostalom što ste naveli trudnoća nije moguća.