Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


slab osjećaj penetracije


Autor Poruka

mare2323

17.05.2011. 21:30

Poštovani, nadam se da ovo pitanje nije onoliko glupo koliko mi se čini, ali moram ga nekome postaviti, a sram se se savjetovati s bilo kime drugim.
Imam 21 godinu i počela sam sa spolnim odnosima sa svojim partnerom prije pola godine. Za vrijeme penetracije svaki puta na početku osjetim bol koja nije toliko jaka, ali je svaki put prisutna. Bol je prisutna samo kad partner prvi put ulazi u mene, ali ostatak spolnog odnosa ne osjećam apsolutno ništa,kao da se ništa ni ne nalazi u meni i to me počelo malo brinuti. Partner je normalnih dimenzija pa sam se počela pitati da li sam ja preširoka i da li ga uopće uspijevam zadovoljiti tijekom spolnog odnosa pošto ja ne osjećam ništa posebno. Međutim, on svrši svaki put tijekom penetracije. Da li je zbilja moguće da je uzrok tome što ja ništa ne osjećam moja širina? Moram napomenuti da problem nije psihičke naravi, nemam nikakvih trauma iz prošlosti po tom pitanju i imam zadovoljavajući odnos sa partnerom.

Dejan Šakoronja, dr. med.

18.05.2011. 10:20

Poštovana, teško mi je na ovaj način odgovoriti na Vaše pitanje. Mišljenja sam kao i Vi, da se kod Vas radi o anatomski široj rodnici, stoga nema prevelike ugode tijekom odnosa.
Svakako se javite na ginekološki pregled.