Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Molim pomoc


Autor Poruka

zinkyz

10.05.2011. 23:45

Poštovani,nedavno sam se javila za savjet ali možda da ukratko ponovim te dodam ostatak.kao sto sam rekla,4.3. Sam imala kirurski pobačaj,menstruaciju dobila 15.4. Koja je bila dosta bolna te obilna.imala sam spolni odnos sa partnerom ali koristili smo prezervativ koji je pukao ali u njemu nije bilo ejakulata,sigurna sam.par dana nakon toga smo imali drugi odnos te smo koristili metodu prekinutog snosaja.tjedan dana nakon toga sam imala sukrvavi iscjedak koji je trajao pola dana.sada imam lagano natecen lijevi jajnik koji je inače policistican te mi je znao nateci puno puta te mi zadavati probleme.uz to imam bol koja se širi u preponu i donji dio ledja.menstruaciju bih trebala dobiti u petak.u nalazi krvi su mi leukociti lagano poviseni te imam temperaturu 37.3.da li je moguće da je upala u pitanju ili nešto drugo.dosta sam pod stresom zbog toga te se ne bih iznenadila ako bi mi menstruacija kasnila zbog toga.molim vas za savjet.zahvaljujem

Dejan Šakoronja, dr. med.

11.05.2011. 09:55

Poštovana, s obzirom na temperaturu i povišene leukocite mislim da se radi o upali. Važno je uvidjeti da li je ista u mokraćnom sustavu ili ginekološkom. Za početak se javite na ginekološki pregled.

ziziy

17.05.2011. 18:30

Poštovani,
ginekolog u bolnici mi je na nalaz napisao da trebam izazvati menstruaciju kombiniranim estrogenom i progesteronom. Da li je mislio na duphaston ili na neki drugi lijek?
hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.05.2011. 21:30

Poštovana, savjetujem 2x1 kroz 10 dana Duphaston.