Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Spolni odnos u plodnim danima


Autor Poruka

lotus.flover

28.03.2021. 11:45

Poštovanje,
Znam da je neodgovorno od mene i partnera sto smo se upustili u takav odnos ali jednostavno nismo bili kontrolirani i utjecaj alkohola je bio..
Naime, imali smo spolne odnose u mojim plodnim danima, ali sva 3 dana je trajalo jako kratko i uvijek je svršio van mene.
Zanima me koliko je moguća trudnoća u takvome slučaju? Dali je uopće moguća iako je imao snošaj 'van mene' i nije bilo uzastopnih odnosa.
Malo je panika ali moram pitati .. menstruaciju bih trebala dobiti 31.03. ..
A sada ne mogu raspoznati moje sadašnje stanje jer imam apetit isto kao pms a trebam dobiti uskoro, ne znam vise sto misliti, a ne mogu prestati misliti o tome. Molim odgovor hvala Vam.

Ivo Balenović, dr. med.

28.03.2021. 23:25

Poštovana, ako ejakulat nije dospio unutar rodnice, ne postoji mogućnost trudnoće.

lotus.flover

31.03.2021. 14:35

Snošaj se dogodio izvan tijela. Ali me je strah jer su plodni dani bili da je moguće tokom spolova odnosa da se dogodi.
Na današnji dan bih trebala dobiti menstruaciju, jučer su mi počeli bolovi jaki kao menstrualni u donjem dijelu trbuha, ali sam i povraćala koliko me je bolilo. Spolni od os se dogodio prije 2 tjedna i strah me je da je moguće da se na taj način dogodilo. Možda meni utječe na psihu od razmišljanja i svega pa je dodatna bol i od toga. Ali od kud bas povraćanje u tome svemu, a prije povraćanja sam popila Brufen u granulama da me popusti bol i odmah nakon sam povraćala jer mi je diglo sve iz želuca.
Vjerovatno je da bi mi mogla i kasniti menstruacija od stresa jer dosta sada razmišljam o tome. A imam bol isto kao za vrijeme menstruacije, a još ju nisam dobila iako bih danas trebala dobiti. Inače prije nisam imala takve bolove sve dok nisam dobila menstruaciju. K tome imam i malu cistu pa je moguće da je povezano. Iskreno zato se vama ovdje i javljam za prvu ruku ako mi možete sto reci.

Ivo Balenović, dr. med.

01.04.2021. 09:45

Pričekajte menstruaciju, uskoro bi trebala nastupiti.