Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Spontani i biokemijska trudnoća


Autor Poruka

meri59

20.04.2022. 15:45

Poštovani,

Prošle godine u 7.mj sam imala svatove, odmah nakon svatova sam ostala trudna, točnije zadnja menstruacija bila mi je 17.7., nažalost u 8.tjednu imala sam spontani, nakon toga smo čekali 3 mj i počeli smo opet raditi na bebi. Sada radimo već 4 mj i ovaj mjesec sam se čudno osjećala i napravila test dva dana prije nego što sam trebala dobiti, test je pokazao jako svijetlu drugu liniju, jedva vidljivu, za dva dana sam ponovila test tj. na dan očekivane menstruacije i druga je crtica opet bila jako svjetla. Dva dana nakon dobila sam mjesečnicu i pretpostavljam da se radilo o biokemijskoj trudnoći. Molim Vas za savjet što mi je činiti sad, trebam li neke pretrage napraviti ? Papa i brisevi su uredni a prije 2 godine sam hormone vadila i sve je bilo ok. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru !

Lijep pozdrav.

Ivo Balenović, dr. med.

21.04.2022. 12:15

Poštovana, nastavite raditi na trudnoći. Tek ako nakon godine dana ne dođe do trudnoće, slijedi obrada u smislu neplodnosti