Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


spotting?


Autor Poruka

hanibani

14.04.2014. 14:00

Poštovani pijem jaz tablete već 6 mjeseci menstruacije su mi uvijek redovite i nikad do sad nisam zaboravila popiti tabletu uvijek ih pijem u 6 sati ujutro menstruaciju bih trebala dobiti za 6 dana jucer tokom spolnog odnosa sam primjetila oskudno krvarenje nisam shvatila ozbiljno jer sam se bila sitno porezala tokom brijanja no kasnije kada sam poslje odnosa otišla na wc na papiru je bilo malo krvi koje je nalikovalo više na spotting nije bilo gusto crveno vec slabo roze boje, mislila sam da je to zavrsilo poslje spolnog odnosa no danas kad sam se probudila bilo je nekoliko smeđih kapljica na mojim gaćicama. Možete li mi pojasniti što je to i da li predstavlja problem što je moj dečko ejakulirao u mene tokom tog spolnog odnosa ?

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.04.2014. 01:05

Vjerovatno se radi o spoting probojnom krvarenju , ili ozljedi rodnice tipa laceracije tijekom odnosa.

Abembo

14.06.2016. 11:55

Postovani,
Nakon sto sam mjesec dana bila prisiljena napraviti pauzu od uzimanja Yaz tableta (uzimam ih oko 5 godina, zbog PCOS), ovaj mjesec sam uzela prvu tabletu s danom kad je pocela menstruacija. Na 14. tableti, u nedjelju sam primjetila sukrvicu na donjem rublju i od tad imam neko slabo smeckasto krvarenje i osjecaj nelagode u trbuhu kao kod menstruacije, ali slabije. S obzirom da nikad nisam imala krvarenja tijekom ciklusa, je li to obican spotting ili nesto zabrinjavajuce? Takoder, ne znam koliko je bitno, ali u posljednjih tjedan dana bila sam pod izrazitim stresom.
Mnogo hvala unaprijed na odgovoru!

Dejan Šakoronja, dr. med.

14.06.2016. 22:05

Vjerovatno samo spoting uz pilule. No zna potrajati tijekom cijelog blistera ponekad.