Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


što dalje? 2. dio


Autor Poruka

R i D

03.10.2001. 18:15

Poštovana dr. Kupešić
Kao što ste nam savjetovali nazvali smo bolnicu i razgovarali sa sestrom Jadrankom koja nije znala reći na koji mail da pošaljemo pripremljene nalaze.Ona je rekla da pošaljemo na fax od bolnice ali pošto je to 20-ak listova možda bi bilo najbolje i najekonomičnije poslati putem maila.Vi ste isto napomenuli da možemo u bilo kojoj elektronskoj formi poslati na adresu Cybermed-a, ali neznam točno na koju e-mail adresu jer ovako Vam ih ne mogu poslati u obliku "attachmenta". Ovo sve Vam pišem u želji da imate uvid u dosadašnje nalaze prije nego odlučite kakve korake treba poduzeti dalje.
Pitali smo sestru Jadranku Vaš direktni broj telefona , ali je rekla da ste prezauzeti za telefoniranje. Ako nema drugog načina te nalaze će mo Vam poslati putem fax-a ili poštom. Hvala

Doc dr. sc. S. Kupešić

06.10.2001. 20:45

poštovani,
Molila bih Vas da nalaze pošaljete putem pošte ili telefaksa, jer na žalost u našoj bolničkoj sredini nema puno razumijevanja za elektronički vid komunikacije (iako su sve novine pune afirmativnih članaka o telemedicini). Mislim da možete razumijeti zašto privatnu e-mail adresu ne bih željela koristiti za komunikaciju vezanu uz moj profesionalni rad s pacijentima, a naročito je ne bih željela oglasiti. Stoga Vas molim da nalaze pošaljete poštom na adresu; Doc dr. S. Kupešić, Sveti Duh 64, Opća bolnica Sveti Duh, Klinika za ginekologiju i porodništvo, 10.000 Zagreb,a ukoliko se koristite faksom 01 3745534.
Zahvaljujem na razumijevanju.