Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Strujanje u meternici


Autor Poruka

Maja78

06.02.2015. 23:25

Postovani Dr,
1.1. samo dobila oskudan menzis, prvo sto sam pomislila bila je trudnoca, pa sam se 5 puta testirala u 11 dana nakon tog menzisa i svi testovi bili su negativni. Otisla sam ginekologu, i Dr je rekla da imam vodenu cistu na lijevom jajniku, sve je moje simptome tacno opisala, od bolova u grudima, koji su bili jaci nego obicno, bolova u donjim ledjima i glavobolju. Prepisala mi je Baktrim na 5 dana i Ergometrin na 2 dana. Na pregledu nije vidjela sigurne znakove trudnoce, i rekla je da je ovulacija upravo prosla, to je bio 12.01. Pocela sam jace i jace da krvarim u sljedeca dva dana, bas kao menstruacija, pa vjerujem da je tako i bilo, s obzirom da sam od 1.1 do 13.1 lagano krvarila, a onda je 14 i 15 bilo kao za vrijeme obilnije menstruacije. Od tada su prosla 23 dana, i ako brojim 13 01 kao opet pocetak neke mjesecnice, kasnim. Kada da je ocekujem, opet me hvata panika i psihoza, povremeno se i javlja neko strujanje u metrnici, ili u jajnicima nisam bas sigurna. Da li je dr. mogla fuliti trudnocu na ultrazvuku u 4 ili 5 sedmici??? Trebala bih na pregled, ali je rekla da dodjem kad normalno dobijem.

Hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

07.02.2015. 15:00

Previše ste konfuzni, i uopće vas ne razumijem. Ako ste bili na pregledu i UZV-u i ako ste radili testove na trudnoću, ne razumijem kako bi onda bili trudni?