Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Tamna menstruacija i Mycroginon


Autor Poruka

Piglet

30.11.2017. 22:55

Postovani, dobro vece. Pijem Mycroginon pilule sada vec vise od godinu dana. Gotovo uvek, tokom koriscenja, sam imala probojna krvarenja. Papa test i ultrazvuk sam radila u 8.mesecu i sve je bilo u redu. Pred proslu menstruaciju sam imala nekoliko dana smedji sekret, posle je preslo u tamnu krv, ali je trajalo 4 dana. Sada nesto slicno, oko 3 dana smedji sekret, pojavila se krv, ali dosta slabo, krv je pomesana sa tim smedjim sekretom iako i smedji sekret mirise na krv. Iako pijem pilule momak ne ejakulira u mene. Sta bi moglo biti u pitanju? Da li je do pilula ili mozda ima veze i sa velikom kolicinom stresa zadnjih meseci?

Ivo Balenović, dr. med.

01.12.2017. 22:20

Poštovana, vjerojatno se radi o probojnom krvarenju. Prema opisanom možda je uz to prisutna i akutna infekcija. Savjetujem pregled da se ustanovi o čemu se radi i ukoliko je potrebno ordinira terapija.