Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


U strahu sam-molim pomoc


Autor Poruka

nika0007

08.09.2016. 01:10

Postovanje doktore, vec sam Vam pisala o slicnoj stvari ali sad je to preraslo u nesto jos gore i ne znam sto da radim pa bi Vas zamolila da mi odgovorite na ovaj upit. Znaci ovako, to je sve pocelo prije jedno godinu dana kada sam se slucajno tijekom odnosa s partnerom udarila u urinalni otvor (vanjski dio). Odmah nakon prestanka tog odnosa uocila sam da mi je taj otvor malo natekao,postao ljubicast pomalo i bilo je malo krvi na wc papiru. Nakon 2,3 dana od tada pogledala sam opet i sve je bilo normalno, nije bilo natecenja i bilo je sve kao prije. Od tada sam imala odnose normalno, s tim da svaki put kad sam imala odnose taj urinalni otvor bi mi malo natekao ali bi to proslo par minuta nakon odnosa i nisam tomu pridavala puno paznje. Medjutim, zadnji put kad sam imala seksualni odnos (prije nekih deset dana) nakon seksa sam primjetila ogromno natecenje istog tog otvora iz kojeg mi zene piskimo inace, bilo je jako nateceno, roze boje i krvi je bilo, ali nije nista bolilo dok vrsim nuzdu ni inace. To je splasnulo nakon neka 3,4 dana ali mi je urinarni otvor nekako promjenio oblik i veci je nego inace i od tada se nisam upustala u odnose jer se ne usudim. Nije mi jasno sto se dogadja i zasto? Mozda mi je taj otvor preblizu vaginalnog otvora pa se od trenja osteti? I da napomenem da imam normalne seksualne odnose, nisu grubi ni nista slicno, zato mi i nije jasno sto se dogadja. I jos da napomenem, prije par dana sam stavila tri Plymicol vaginalete(po jednu svaki dan) i 2,3 dana nakon toga mi se evo dogodilo da nalazim par kapi krvi na gacicama, pa mi nije jasno jel to od vaginaleta ili od tog urinarnog otvora. Znam da je jako veliki tekst, i narucena sam kod ginekologa tek za mjesec dana pa bi Vas zamolila da mi odgovorite sto Vi mislite sto se tu dogodilo i da li ima nekakvog lijeka za to? Hvala puno unaprijed

Dejan Šakoronja, dr. med.

08.09.2016. 21:05

Vjerovatno se radi o uretritisu dakle upali mokraćne cijevi. Nužno je napraviti briseve uretre i urinokulturu.
Također je moguže da je posljedica odnosa ili iritacije vanjskog spolovila. Banalna gljivična infekcija može napraviti slične smetnje.

nika0007

10.09.2016. 12:45

hvala Vam puno ste mi pomogli.lijep pozdrav i svako dobro

Dejan Šakoronja, dr. med.

10.09.2016. 15:55

Molim.