Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Upala sinusa i trudnoca


Autor Poruka

Ivona22

04.01.2017. 23:35

Poštovani,
Imam kroničnu upalu sinusa već godinama, i aktivira se nekoliko puta godišnje, inače od liječnika opće prakse dobijem antibiotike i svakodnevno koristim nasonex sprej za nos. Obzirom da sam sad trudna 16tj., i da sprej ne smijem koristiti, od antibiotika uvijek dobijem gljivice koje onda jako dugo liječim, zanima me možete li me bilo kako savjetovati jer mi se glava počela raspadati od bolova, nos malo curi malo je začepljen, i uz sve to vrlo malo spavam tako da sam jako iscrpljena. Unaprijed puno hvala na odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

05.01.2017. 21:25

Javite se obiteljskom liječniku. Antibiotici su dozvoljeni u trudnoći barem većina njih i nema razloga da ih ne uzimate ili ih izbjegavate.

Ivona22

07.01.2017. 11:45

Poštovani,
Ne znam jeste li preskočili dio u kojem piše da uz antibiotik uvijek dobijem i gljivice. Znaci redovito pijem jos nesta uz antibiotik, ali dobijem gljivice. Prosle godine sam ih lijecila 4mjeseca. Znaci ne znam koliko su opasne za trudnocu i trebam li ipak trpiti bolove ili se odlucit za odlazak lijecniku i pijenje antibiotika bez obzira na njegove posljedice.

Dejan Šakoronja, dr. med.

07.01.2017. 18:50

Pa što ima veze što dobivate gljivice po antibiotiku. To je uobičajno.