Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


zabrinuta


Autor Poruka

26.04.2011. 00:35

Uvijek mam tocne mjesecnice...prije 2 mjeseca spavala sam s deckom bez zastite,ali smo isli metodom "prekinutog snosaja" od tada sam dobila 2 mjesecnice,a sada treća kasni 5 dana..prije 4 tjedna napravila sam test za trudnocu jer sam posumnjala da sam mozda imala samo krvarenja a ne menstruaciju ta posljednja 2 mjeseca...no s obzirom da je test pokazao negativno uvjerena sam da nije trudnoca,pa me zanima sto bi moglo biti..jako sam napuhnuta i boli me donji dio trbuha,te imam povremene mucnine (dovodi me do povracanja ali nikako ne povracam)..da li to mogu biti neke ciste na jajnicima ili nesto slicno?

unaprijed zahvaljujem.
pozdrav

Dejan Šakoronja, dr. med.

26.04.2011. 10:01

Poštovana, ako Vam sad menstruacija kasni pet dana, napravite test na trudnoću. Ako je pozitivan test to je dokaz trudnoće. Premda mislim da imate znakove nadolazeće menstruacije. Nadutost, pritisak i bolovi izraženi si pogotovo kao znaci PMS-a.