Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Zabrinuta


Autor Poruka

ivona20

03.02.2018. 11:10

Postovani,
Spolni odnos s momkom jos nisam imala, pa prakticiramo analni odnos. Prije vise od godinu dana primjetila sam neke izrasline ( ispupcenja ) na podrucju anusa , ali mi to nikada nije smetalo dok nisam pocela prakticirati analni odnos. Nekoliko zadnjih puta nakon analnog bilo bi mi malo krvi na toalet papiru. Ali sinoc nakon analnog krvi je bilo vise. Po internetu sam citala da postoje razne bolesti pa se bojim...ne znam sto bi to moglo biti , jedino sto ja mislim jest da su hemeroidi te smo momak i ja odlucili da cemo prestati sa takvim odnosom. Mozete li mi vi reci vase misljenje o svemu napisanom, te da li postoji mogucnost trudnoce prilikom analnog odnosa , gdje se ejakulacija dogodila u mojim ustima.
Lijep pozdrav !

Ivo Balenović, dr. med.

03.02.2018. 18:25

Poštovana, trudnoća na taj način nije moguća. Prema navedenom vjerojatno se radi o hemeroidima. Savjetujem da učinite pregled.