Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bolovi


Autor Poruka

just-sayin

12.04.2014. 11:35

Poštovani,

zanima me Vaše mišljenje na slijedeće... Naime, imala sam seksualni odnos ujutro... Inače imam prilično često, recimo svakih 2 dana, a sada nisam nekih 2 tjedna, i nakon odnosa odmah sam primijetila neku, ne mogu reći bol jer još uvijek nije bilo definirano, ali čudno sam se osjećala. Tijekom odnosa nije bilo nikakve čudne boli. Kako je dan tekao mene je sve jače počelo probadati. Sada, u 1h u noći, ležim u krevetu s toplim termoforom, svaki put kad se pomaknem ili ustanem osjećam bol, a u nekim trenucima na nekoliko sekundi probada užasno i onda prestane. Ne znam je li povezano s ovim, ali danas kad sam šetala ulicom, odjednom mi se počelo magliti pred očima, zujati u ušima, osjećala sam slabost kao da ću se srušiti. Srećom, blizu mi je kuća bila. Ne znam je li povezano s ovime, glupo je zapravo možda, al mi je čudno i ne znam što mi je, samo znam da me cijeli dan boli maternica, ili što god da me već boli tamo u donjem dijelu. Inače, imam 20g, spolne odnose imam već 2 godine s istim partnerom, i dosada nisam imala nikakvih problema..

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru,
lijep pozdrav...

Dejan Šakoronja, dr. med.

12.04.2014. 16:20

Ne mogu znati odavde nažalost. Možda se radi o trudnoći, cisti ili slično.

just-sayin

15.04.2014. 20:40

Zahvaljujem se na prethodnom odgovoru, htjela sam još samo nadodati ako bi moglo značiti da sam primjetila te iste večeri malo krvi na gaćicama, a kasnije je curilo nešto smećkasto. Više me bolilo kada sam se više naprezala, primjerice hodala, i tada bi znalo kasnije ponovno malo krvi procuriti. Jučer sam dobila menstruaciju, ako to uopće i jest, ali uranjenu desetak dana.

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.04.2014. 00:50

Ne vjerujem da se radi o menstruaciji. Posjetite ginekologa za svaki slučaj.

just-sayin

16.04.2014. 09:00

Hvala puno na informacijama happy

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.04.2014. 09:55

Molim.