Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bolovi nakon spolnog odnosa


Autor Poruka

mateaaaa

20.11.2013. 20:25

Postovani,

Imam problem sa nepodnosljivom boli u rodnici naakon svakog spolnog odnosa.. Spolne odnose nisam imala od 8mj, i evo sada 15.11 sam ponovo imala odnos, te danas osjecam uzasnu bol u rodnici, koja se, čini mi se, širi prema jajnicima.. Ovo mi je prvi odnos s novim partnerom, ali te probleme sam imala i s proslim partnerom. Koji razlog tih bolova bi mogao biti? Koje preglede preporucate da mi ginekologinja obavi?

Unaprijed hvala,

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.11.2013. 21:15

Poštovana vjerovatno se radi o anatomski suženom ulasku u rodnicu, ili u njenoj širini ili je ista plitka. Također se možda radi o upali ili nećem sličnom.
Svakako je za početak nužan pregled. Probajte s korištenjem lubrikanta.

Mirnich

25.02.2016. 16:55

Dobar dan, imala sa prvi puta spolni i odnos i normalno sam krvarila. Medjutim, krvarenje se nastavilo i naoo sta sam i nako treceg puta krvarila to mi je vec bio razlog za brigu. Krvarenje nije obilno, dapace bude samo 1 na papiru kad se obriem kad ode na wc, krva je svjetlija nego nakon menstruacije. Takodjer, imam bolove u donje dijelu trbuha sljedeci da nakon spoljog odnosa. Prije sam imala kandidijazu koja je izlijecena. Narucila sam se kod ginrkologa, ali sa dohila termin tek za mjesec danampa me zanima mogu li ista sama napraviti da si pomognem? Sto bi uopce mogao biti razlog siptomima?

Dejan Šakoronja, dr. med.

25.02.2016. 18:55

Odgovorio sam vam.

Janny

08.03.2016. 23:15

Dobar dan...pitanje...u zadnje vrijeme imam cest spolni odnos sa zarucnikom...pa se zna desiti ( jedamput u dva mijeseca...) da mi se jako isusi vagina...nakon odnosa me pocne peci..jako...cak i dok mokrim pece...ginekolog mi je preporucio da si mazem sa celicevom mast dok mi se to dogodi...da malo pomogne ali mi se opet desi nakon nekog vremena...molim pomoc...!!! Hvala unaprijed

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.03.2016. 18:30

Koristite lubrikante prije i tijekom odnosa. Svakako je moguća i upala u ginekološkom sustavu koju treba sanirati lokalnom terapijom.