Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Dali je moguca trudnoca


Autor Poruka

Trilly

28.11.2016. 15:05

Poštovani,Javljam se opet pošto curi nije još stigla menstroacija te joj kasni 6 dana i još je nije dobila,te sam vas htjeo pitati dali
Je posluedica izostanka stvari mozda jer je u jednkm mijesecu 2 puta pila antibiotik za upalu mjehura, 2puta po 10 dana u jednom mjesecu,te je bila dosta pod stresom ovaj mjesec,jer pošto ste rekli da nema razloga za brigu jer nije bilo ejakulacije,i bili su neplodni dani,pa me zanjima sta bi jos moglo biti,pošto po grudima i bolu u kicmi zna da ce ih dobiti a sada nema te simptome nego samo jede malo više kao i uvijek pred stvari te je pojacano zivcana tu i tamo,dali je moguce da menstroacija izostane a da se ne radi o trudnoći?i dali je moguce posto je inace pila tablete koje poticu stvari do pred 2 mjeseca zbog toga jer je sada 3 mjeseca uredno dobivala stvari i bez tableta ,pa dal je moguce da opet budu neredovite zbog toga.lp.

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.11.2016. 22:15

Ako je test na trudnoću negativan, o ostalim uzrocima izostanka menstruacije pročitajte u prijašnjim postevima koji govore o tome.