Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


duže kašnjenje mjesečnice


Autor Poruka

vesnas.

09.10.2011. 13:20

Poštovani, muči me jedan problem. 19 mi je godina, u stalnoj sam vezi i spolno aktivna. moj problem je izostanak mjesečnice. dečko i ja često ne koristimo kondom već metodu prekinutog snošaja, ali moram naglasit da ga dosta ranije izvadi. Dakle, moja zadnja mjesečnica bila je 11.8. U 9.mj nisam je imala pa sam 28.9. napravila test na trudnoću i bio je negativan. sada je 8.10. i ja još nisam dobila. moram naglasit da mi je inače ne redovita, ponekad mi je znala kasniti i po 2 tj.protekla dva mjeseca bila su mi doista stresna a zbog ove situacije još uvijek sam pod stresom. zadnjih nekoliko dana osjećam blagu bol u stomaku i u grudima i imam malo bjelkastog iscjetka. voljela bih isključiti trudnoću pa vas molim da mi pomognete. da se bar donekle smirim... Hvala puno unaprijed! happy


Dejan Šakoronja, dr. med.

09.10.2011. 19:30

Poštovana, ako Vam je test na trudnoću negativan, ne morate brinuti da li ste trudna. No, svakako nije normalno da Vam ciklus kasni po dva tjedna i više.
Stres svakako može biti uzrok, premda se moja isključiti i drugi uzroci, prvenstveno u Vašoj dobi policistični jajnici. Savjetujem da se javite ginekologu da ustvrdi uzrok te da vam da preparate gestagena kojima će vam doći menstruacija.