Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


infekcijska upala


Autor Poruka

18.09.2006. 09:00

prosli mjesec ,u 8mj sam bila kod ginekologa ,jer sam primjetila nekakve simptome,peckanje pri mokrenju,svrbez.zuckasti iscjedak ,neugodnog mirisa.i bolovi u donjem dijelu trbuha ,doktor me je samo pregledao i rekao da je infekcijska upala,napominjem nemam spolni odnos,jer nemam partnera.te mi je dao vaginelete medazol.imam cesto gljivice i upale.ali mi doktori ne kazu o cemu se radi.mozete mi vi objasniti.odmah kada me je gledao pitao me je da mene vise pece nego svrbi,ja sam mu rekla da da.o cemu je rijec.

Miro Šimun Alebić, dr. med.

03.10.2006. 15:15

Poštovana,
ukoliko do sada niste stupili u spolni život najčešće je riječ o porastu broja bakterija i/ili gljivica koji su inače normalni "stanovnici" rodnice. Do porasta njihovog broja obično dolazi usljed pada imuniteta iz bilo kojeg razloga (stres,...) što onda uzrokuje pojavu simptoma.

05.10.2006. 10:00

bok.evo da vam javim da spolni odnos nemam ,jer nemam ni partnera.zadnji spolni odnos sam imala prosle godine u 12 mj.hvala na odgovoru-