Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


iscjedak


Autor Poruka

matea

13.02.2006. 14:13

zanimalo bi me kako izgleda normalan iscjedak u zene, i koja kolicina se smatra pojacanom? stvarno se bojim da nemam mozda jaci iscjedak a nemam s cim usporediti. sta znaci ako bude lagano bijelo-zut? nikad nisam bila kod ginekologa pa me zanima kako izgleda pregled kod ginekologa ako je razlog posjeta isjedak?

dr. Miro Šimun Alebić, spec.gin.

27.02.2006. 11:38

Poštovana,
kod pojačanog iscjetka uz uobičajeni ginekološki pregled se uglavnom napravi PAPA test te ponekad i brisevi cerviksa na moguće mikrobiološke uzročnike ove pojave.
Ne znam koliko imate godina, ali mi se čini da ste se ginekologu već trebali javiti.

linda30

19.10.2014. 22:00

Postovani..ovako,imam bijeli iscjedak,bez mirisa,cini mi se pomalo grudast..ne boli,ne pece..pijem par godina jasmin,citala sam da pilule mogu izazvat gljivice,da li je to istina?!papa test sam radila prije nekih 5 mjeseci,nalaz je bio uredan..ova menstruacija mi je bila cak nekako cudna,prva tri dana smedje krvarenje,pa par dana nesto svjetlija krv,da li je to normalno?!s obzirom da do sad nikad nije bila takva..citala sam o polygynax vaginaletama,preporucate to ili neke druge za iscjedak..hvala na odg

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.10.2014. 10:30

U slobodnoj prodaji uzmite Canesten vaginalete.