Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Jeli moguca trudnoca?


Autor Poruka

SKSKSK

30.04.2016. 23:55

Postovani, imali smo spolni odnos na dan ovulacije, koristili smo zastitu,nije ejakulirao i menstruacija mi kasni 3 dana. Postoji ikakva sansa trudnoce? Hvala unaprijed

Dejan Šakoronja, dr. med.

01.05.2016. 14:00

Prema opisnom ne bi se trebalo raditi o trudnoći.

NaIva2

03.05.2016. 21:10

Poštovani doktore,
pijem kontracepcijske pilule već 8 mjeseci, kada imam spolni odnos sa dečkom uvijek koristimo i kondom, ne koristimo kondom samo kad imamo spolni odnos dva-tri dana prije početka moje menstruacije. Zadnju menstruaciju poslije odnosa sam dobila u vrijeme kada je trebala doći, ali uočavam neke simptome. Udeblja sam se 3 kile (znam da to može biti i od pilula i vjerojatno je) ali već 2 tjedna se osjećam napuhano a iduću menstruaciju trebam dobiti tek za deset dana (inače osjećam napuhanost 2-3 dana prije menstruacije). Ponekad osjećam slabost i bolove u donjem dijelu trbuha. Tlak mi je niži nego inače. Jedem već 2 tjedna sve što vidim. Nisam neki veliki ljubitelj čokolade (inače pojedem svega 1 čokoladu u mjesec dana) a sada ne mogu živjeti bez jedne velike čokolade na dan. Pa me zanima, dali je moguće da sam trudna? otišla bih na pregled kod svog ginekologa, ali sam u drugom gradu zbog posla pa nikako ne stignem. Hvala unaprijed na odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

04.05.2016. 10:20

Naravno da niste trudna.