Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


kasnjenje mjesecnice


Autor Poruka

snoopy12345

27.09.2016. 19:55

trebala sam dobiti mjesecnicu u subotu 24.9 ili cak dva tri dana ranije jer nemam stalan ciklus od 28 dana. imala sam spolni odnos bez zastite 9.9, ali je trajao svega 2,3 min i naravno nije svrsio u mene. tjedan kada sam trebala dobiti m osjecala sam grceve,imala bolne grudi, sve po čemu sam mislila da dolazi m i u jednom trenu osjetila jako probadanje u desnom jajniku ili čemu već. ti bolovi su prestali i vise nisu ponavljali. mjesecnicu jos uvijek nisam dobila, danas sam uradila test na trudnocu i bio je negativan. molila bih pomoc i savjet, da li mogu biti trudna ili mi stvarno m kasni iz nekih drugih razloga? simptome trudnoce nisam imala, barem sto ja nisam primjetila

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.09.2016. 10:20

Ako je test negativan, ne readi se o trudnoći. O uzrocima izostanka menstruacije proćitajte u nađim prijašnjim postevima koji govore o toj problematici.