Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


konstantno peckanje


Autor Poruka

Lealea67

19.09.2017. 22:20

Unatag mjesec i pol osjećam konstantno peckanje/svrbež oko vaginalnog otvora, vec sam tri puta koristila kanseten kremu + vaginalete al svrbež se opet vraća, jace izražene prije i poslje menstruacije. Pošli tjedan sam bila kod ginekologa koji mi je rekao da on više sumnja na bakterijsku vaginozu. Nemam neobičajen iscjedak ili miris. Papa test će biti gotov tek za mjeseca dana, a do onda mi je preporucio lactogyn vaginalne probiotike, 7 dana sam ih koristila, ali nisam osjetila nekakvu preveliku razliku. Ponekad mi pomaže mazanje jogurtom iako neznam smije li se to opće. Jeli moguće da se radi o nekakvom dermatitisu? Ne koristim nikakva agresnivna sredstva + uvijek pamučno rublje. Također prije belaru preko godinu dana, neznam više sta da radim, možete mi preporučiti nekakvi proizvod?

Ivo Balenović, dr. med.

20.09.2017. 09:35

Poštovana, moguće je da se radi o dermatitisu. Pokušajte s nekom od kortizonskih krema, ali preporučam da se konzultirate s dermatologom.