Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


konstantno vracanje upale


Autor Poruka

tinker

30.01.2008. 17:05

Postovani ,
tijekom prosle godine lijecila sam kandidoznu upalu rodnice čak nekoliko puta !partner se lijecio takoder i to camesten kremom i diflucan tabletom dok sam ja dobivala vaginalete i diflucan i Lactogyn te iduci put neke druge kojima se ne sjecam imena mislim da su pocinjale sa R. Iz kojeg razloga se to tako cesto ponavlja?najcesci simptom mi bude tupa bol u donjem dijelu trbuha i jaka kiselost i gust iscjedak ,a kod partnera crvenilo i peckanje ! Isto tako,vec skoro god.dana uzimam Yasmin pilule,da li je moguce da je zbog njih narsuena ravnoteza organizma jel mi se te upale nisu nikad tako cesto pojavljivale koliko protekle i ove godine? sto da poduzmem?i sada s vremena na vrijeme osjetim kiselost i pocinjem se zabrinjavati jel ce se opet dogoditi ista stvar. Da li je moguce da je nesto drugo posrijedi ? PAPA test sam radila prije malo vise od pola god.i nalaz je bio uredan. Da li bi trebala ici na neke testove i koje ? I koliko cesto mogu uzimati Lactogyn tablete?

Unaprijed Puno hvala !

Miro Šimun Alebić, dr. med.

05.02.2008. 16:25

Poštovana,
nbez straha možete nastaviti uzimati probiotik i to je ono što bih Vam za sada saavjetovao i za sada se suzdržite se od kroištenja bilo kakvih antimikrobnih lijekova