Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


MOGUCA TRUDNOCA?!


Autor Poruka

jagoda456

13.05.2016. 14:35

Poštovani, imala sam spolni odnos s deckom 4.5, a dan prije jos su mi bili plodni dani. Pouzdala sam se u menstrualni kalendar na mobitelu. Naime mjesecnicu sam trebala dobiti 12.5. tj. jucer. Prije mjesecnice uvijek imam velike predmenstrualne bolove. A sada nista. Vec par dana imam problema sa mjehurom. Svakih 5 minuta moram na wc, nemam nikakvih problema npr. peckanje ili svrbez, ali konstantno moram obavljat malu nuzdu. Citala sam da je to znak trudnoce. Decko je koristio kondom i nije svrsio. Provjerili smo dali je kondom puko i navodno nije. Ali spolni odnos je trajao dosta dugo, pa da li je ipak moglo doci do oplodnje na neki nacin?? Sto se tice mjesecnice, inace su neredovite ,ali otkad sam stupila u spolne odnose, zadnje dvije ili tri su dosle na vrijeme , a sada nema nikakvog predznaka. Dali je moguce da su ipak bili plodni dani? Ovaj tjedan sam putovala, pa da li je moguce da ce zbog promjene klime kasniti, ili zato sto sam imala odnos prije mjesecnice? Hvala na odgovoru !

Dejan Šakoronja, dr. med.

13.05.2016. 17:00

Ne radi se o trudnoći. O ostalim uzrocima izostanka menstruacije pročitajte u prijašnjim postevima.

jagoda456

21.05.2016. 20:50

Poštovani, kao sto sam prethodno opisala za kasnjenje mjesecnice...danas je vec 9 dan kako mi kasni, prije par dana sam radila test koji je bio negativan. Da li bi trebala ponovit test? Polako me hvata strah i panika i ne znam sto bih trebala napravit.

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.05.2016. 22:45

Ne radi se o trudnoći. Moj prijašnji odgvor i dalje stoji.