Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mogućnost trudnoće


Autor Poruka

Mina223

03.06.2015. 18:10

Poštovani, zanima me da li postoji mogućnost trudnoće ako sam imala prvi odnost jučer (bez zaštite, iako je partner svršio vani,ali nekoliko minuta prije odnosa je takođe svršio) a nekoliko sati poslije toga sam dobila i mjesečnicu. Pa sad, interesuje me da li postoji možda neka mogućnost da je ostalo nešto od rvi put... Hvala unaprijed.

Dejan Šakoronja, dr. med.

03.06.2015. 22:10

Neće doći do trudnoće ako ste dobili menstruaciju.

posebna

25.10.2015. 21:25

Doktore postovanje...imam jedno pitanje a situacija je sljedeca..rodila sam prije 5 mj dojim i jos uvijek nisam dobila prvu menstraciju danas se dogodio spolni odnos gdje je pukao kondom popila sam hitnu kontracepciju u roku tri sata od odnosa...zanima me mogucnost trudnoce s obzirom na sve navedeno?jer ne znam kad su mi plodni dani ni ovulacija jer nemam menstraciju i mogu li ovulirat bez menstracije?...zahvaljujem unaprijed

Dejan Šakoronja, dr. med.

26.10.2015. 18:55

Dojenje koči ovulaciju i ciklus. Svakako da možete zanjeti i tijekom dojenja iako nemte menstruaciju. Vidio sam to nekoliko puta u kliničkoj praksi.
Svakako ste dobro postupili i neće doći do trudnoće s obirom na pilulu za dan poslije koju ste uzeli.