Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mogucnost trudnoce?


Autor Poruka

aaii22

20.05.2016. 21:05

Postovani..
Situacija je sljedeca.Moj decko i ja smo imali odnose bez zastite par dana prije moje menstruacije,u neplodnim danima.Prilikom odnosa oboje smo uocili bijelu sluz ali decko nije svrsio niti bilo sta.Ja prije menstruacija imam bijelo pranje pa sam pomislila da je to mozda od mene.Prije par mjeseci sam popila tabletu za dan poslije jer nam je kondom pukao i od tada su mi menstruacije bile neredovite i jako malo sam krvarila,a sada mi kasni 11 dana i jako sam zabrinuta.Zanima me da li je u pitanju trudnoca? ili mozda samo neki poremecaj ciklusa zbog te tablete jos uvijek traje? molim vas da mi odgovorite jako sam zabrinuta.unaprijed hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

20.05.2016. 21:40

Nema veze s pilulom za dan poslije od prije par mjeseci. Prema opisanom mislim da se ne bi trebalo raditi o trudnoći no s obzirom na kašnjenje sugeriram ipak test na trudnoću.

aaii22

21.05.2016. 18:50

Hvala Vam puno na odgovoru.Zanima me jos,jer sam citala na interentu da je moguce kasnjenje menstruacije zbog naglog gubitka ili dobitka tjelesne tezine,jer sam se jako naglo udebljala?Da li mogu to uzeti u obzir?

Dejan Šakoronja, dr. med.

21.05.2016. 20:50

Možete uzeti i to u obzir, svakako.