Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Pecenje i bol


Autor Poruka

Megi1509

28.01.2016. 18:00

Postovani, unaprijed se ispricavam na poduzoj poruci.
Sa 15godina me pocelo svaki mjesec peci,kad bi isla na wc ponekad se ne bih mogla dignuti,nebi mogla sjediti hodati... svaki sam mjesec odlazila ginekologici koja je svaki put rekla da su gljivice i trpala me vaginaletama. Skoro godinu dana sam odlazila redovito svaki mjesec kod ginekologice,da bi mi na zadnjem pregledu rekla kako je sve u redu samo da necu moci imati dijecu. Za mene je to bio ogroman sok,i odlucila sam ici kod privatne ginekologice koja mi je obijasnila situaciju i dala mi terapiju da mi prorade jajnici,a za pecenje je rekla da su krive ciste. Sada imam 21godinu,cista nema vec 2-3godine,i prije 4mjeseca sam rodila svoje prvo dijete,a mene dan danas svaki mjesec uzasno pece. Od kad sam rodila pecenje duze traje. Ni prije a ni sada nakon poroda u to vrijeme ne mogu imati odnose,ne mogu obuci rifle ili odredeno donje rublje,pocne me pec i ako popijem casu vode. Zadnjih par dana me stomak boli na lagan dodir,a o jacem pritisku da ni ne govorim,a uz pecenje me i boli u donjem dijelu leda. Zaboravila sam napomenuti da me kroz cijelu trudnocu pratila i bakterija "ureoplasma",neznam da li ona ima ikakve veze sa pecenjem i boli jer je prije trudnoce nisam imala.
Molim vas za savijet kome da se obratim i sta da radim,jer vec 6godina odlazim kod ginekologa i kod doktorice i samo me salju na urinokulture koje pokazuju bakterije daju mi sntibiotik i drugi mjesec sve na novo.
Unaprijed se zahvaljujem

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.01.2016. 21:20

Kod vas savjetujem da napravite urinokulturu i cervikalne briseve. partner mora napraviti urinokulturu i briseve mokraćne cijevi i mikrobiološku analizu ejakulata.
Oboje se morate liječii jer ako to činite samo vi neće biti diugoročnog poboljšanja.