Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pobačaj ( način )


Autor Poruka

sliper

14.03.2016. 00:25

Poštovani, curi mi kasni sutra 2 tjedana, napravili smo kućni test koji je bio pozitivan..naime mi ne želimo imati dijete i razmatramo o načinu pobačaja koji bi bio pogodniji i bezbolniji način, preko pilula ili medicinskim zahvatom, te gdje se sve u hrvatskoj može preko pilula obaviti i koliko košta?
Hvala unaprijed na odgovoru!

Dejan Šakoronja, dr. med.

14.03.2016. 21:40

Preko pilula nigdje, a instrumentalni u gotovo svakoj bolnici. Za detalje nazovite bolnicu koja vam je najbliža.

encimaci

24.03.2016. 19:00

Postovnje doktore.. Imala sam spontani u otprilike 4 tjednu trudnoce znaci nije mi ni zakasnila menstruacija imala sam jake bolove i otisla ginekologu..ostavili su me u bolnici u petak pod sumnjom da mi je vanmatericna trudnoca i da imam ciste na oba jajnika.. U utorak sam prokrvarila obilno ujutro i nije mi citav dan islo..opet u srijedu ujutro isto ali mi je oko 15 sati pocelo obilno krvarenje gusta krv tako do sad dozivjela nisam jutros to govorim ginekologu kaze beta mi je spala sa pocetne 300 pa 190 na 50 i otpustio me kuci ja evo lezim o dalje obilno krvarim popula sam dvije dobroston tabletice od jutros trebam 3 dana piti u ponedjeljak na kontrolu da vidi da li treba raditi kiretazu i ponovo da izvadim betu..vase misljenje bojim se da mi nesto ne bi iskomplikovalo..inace imam jedno dijete..i da li smijem piti aroniju i femisan a kapi..molim za savjet jer se bojim sta dalje.. Pozdrav iz BiH

Dejan Šakoronja, dr. med.

24.03.2016. 21:50

Ne treba vam duphaston , od njega krvarite.