Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Pomoć


Autor Poruka

smokvica123

19.11.2015. 17:40

Poštovani, nedavno sam ušla u spolne odnose po prvi put, prije nekih mjesec, dva. Zaštita je korištena. Menstrualni ciklus mi traje oko 36 dana što je već samo po sebi dosta dugo. Sad je vrijeme kad bih trebala dobiti već drugu menstruaciju, a nje nema i nema. U zadnja tri dana me boli donji dio trbuha kao da imam menstruaciju, a nemam. Također prije nekih tjedan dana nakon spolnog odnosa sam krvarila . I na vagini sam primijetila kao maleni prištić, ne znam ima li to kakve veze s brijanjem tog dijela, ali želim vam što bolje opisati situaciju. Ne znam je li u pitanju neka upala ili slično. I je li moguć trudnoća ako sam tjedan dana poslije kašnjenja napravila test i bio je negativan ? Kolika je iskrenost takvih testova?

Dejan Šakoronja, dr. med.

19.11.2015. 19:05

Ako je test negativan, ne radi se o trudnoći. O ostalim uzrocima kašnjenja pogledajte u prijašnjim postevima koji govore o tome.