Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Poremećaj menstrualnog ciklusa


Autor Poruka

Mare26

18.10.2017. 08:17

Postovanje doktore,imam uredne menstruacije u trajanju od oko 6-7 dana,te uredne cikluse u trajanju od oko 28-30 dana.Brine me to sto mi je prosla menstruacija kasnila 5 dana,dakle 35 dana ciklusa i bila je kratka i oskudna.Nakon toga umjesto da iducu dobijem u nekom okvirnom razdoblju koje sam gore navela,dobijem je 12 dana ranije i danas je jos uvijek imam,dakle sedmi dan.Bila sam na pregledu prije godinu dana i sve je bilo uredno kao i papa test radjen prije skoro 2 godine.Svakako cu spomenuti i stres kojem sam bila izlozena.Smatrate li ima li razloga za posjet ginekologu te vas molim vase stručno mišljenje.Lijep pozdrav,Marina

Ivo Balenović, dr. med.

18.10.2017. 21:25

Poštovana, niste naveli najbitnije, a to je da li imate spolne odnose. Ukoliko ih imate savjetujem test na trudnoću i ultrazvučni pregled. Ako nemate odnose savjetujem da učinite kompletni hormonski status čija neravnoteža može biti uzrok neredovitih ciklusa.