Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


postoji li mogućnost za trudnoću??


Autor Poruka

pravnica38

08.08.2018. 15:10

poštovani,
majka sam dvoje male djece (4 i 6 g) i ne bih htjela više rađati. Zbog toga, muž i ja uvijek imamo zaštićeni odnos (prezervativ+ da ga izvadi prije ejakulacije). mozda zvučim ludo, ali jako se bojim trudnoće. ono što me muči. imala sam mjesečnicu 22.7.2018--27.7.2018. (nisam uočila neke promjene u odnosu na dosadašnje) i odnos 29.7. (zaštićeni). No, ja sam nesto prije sredine ciklusa osjetila mučninu i nadutost i obilan bijeli iscjedak. bolove u trbuhu. pripisala sam to ovulaciji ali to sad traje valjda 6. dan. muči me što sam i osjetila težinu u dojkama. dojke su sada uredu, ali me muči ta povremena težina u donjem dijelu trbuha..i konstatna nadutost. češće mokrim i osjećam nekakve bolove.
Mjesečnicu očekujem najkasnije 20.8., pa mi je glupo raditi test. ali sad vec mislim da ludim od straha da nisam trudna. zbog čeg mi je ta nadutost?
hvala vam puno

Ivo Balenović, dr. med.

09.08.2018. 14:10

Poštovana, trudnoća nije u pitanju. Problemi koje ste naveli mogu biti od urinarnog ili probavnog trakta. Preporučio bih da učinite analizu urina.