Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


puno pitanja


Autor Poruka

oljica

25.02.2008. 22:40

postovani
imam 27 god. i jos uvijek nisam stupila u spolni odnos...bez posebnog razloga ali recimo da cekam "onog pravog"...međutim ginekolog mi nikada nije bilo tabu tema te sam vec nekoliko puta bila na ultrazvucnim pregledima, a u dva navrata mi je uzet i bris...oba puta sam dobila canesten kremu...svaki put mi je receno da je ono sto se moze vidjeti na taj nacin, ok...doktor mi je spomenuo prisustvo plodove vode? izuzetno sam sklona upalama...cesto imam osjecaj peckanja i svraba te stalni i obilni iscjedak...menstruacije su mi redovite...zanima me da li postoji neki nacin pregleda kojim bi u mojoj situaciji bilo moguce utvrditi da li je zaista sve ok i sta je zapravo uzrok tih upala? da nastavim uzimati canesten kremu? puno hvala...

Miro Šimun Alebić, dr. med.

05.03.2008. 15:15

Poštovana,
ovaj dio, "...doktor mi je spomenuo prisustvo plodove vode?" mi jednostavno ne spada u ovu priču. Što se prostalog dijela pitanja tiče, najvjerojatniji uzrok Vašim tegobama je infekcija gljivicama pa je i terapija koju ste naveli primjerena.