Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Rojazol i trudnoca


Autor Poruka

Vecaa28

25.01.2018. 14:10

Poštovani,trudna sam 7tjedana.Ginekolog mi je prepisao zbog gljivica rojazol vaginalete.Stavila sam drugu,međutim pojavio mi se narandasti iscjedak.Da li je to normalno od njih?Da napomenem imala sam spontani prije dvije godine pa me užasno strah..i da li da ih nastavim koristiti.Hvala na odgovoru

Ivo Balenović, dr. med.

26.01.2018. 12:30

Poštovana, vaginalete slobodno možete koristiti. Savjetujem da se javite na pregled radi iscjetka. Vjerojatno nije ništa, ali bi bilo dobro napraviti uzv pregled.

Vecaa28

26.01.2018. 18:05

Zahvaljujem na odgovoru,jednu sam preskočila i danas nema iscjetka..Doktorica telefonski kaze da je od njih,posto se pomjesa s zutim iscjetkom koji imam od upale..Mene je strah ih koristiti jer nije ugodno vidjeti taj iscjedak...Inace uvz sam radila u ponedjeljak i sve je bilo u redu...Vaginalete sam počela koristiti u ponedjeljak navečer...Takoder koristim utrogestan..Sto bi po Vašem mišljenju bilo dobro prirodno za gljivice koristiti?

Ivo Balenović, dr. med.

27.01.2018. 18:50

Poštovana, u trudnoći su gljivične upale češće zbog toga što je trudnoća sama po sebi stanje smanjenog imuniteta. Od prirodnih pripravaka možete koristiti probiotike koji pomažu uspostavi normalne fiziološke flore u rodnici.