Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Smedja menstruacija


Autor Poruka

Klarica1904

09.09.2014. 00:05

Postovani,
Imam jedan problem i muci me neko vrijeme.Naime imala sam spolni odnos sa momkom i pukao nam je kondom,on nije svrsio unutra.Ja sam taj isti dan popila Ella One.Menstruacije nisu redovne i u 8. mjesecu nisam dobila menstruaciju.Odnos sa puknutim kondomom smo imali oko 23.8. Menstruacija je nastupila nakon otprilike 10 dana ali je bila smedja,bez krvi i nije bila bas obilna kao sto se znalo desavati.Trajala je 6 dana(zadnja dva dana je bilo skroz malo smedje 'stvari').Uradila sam test 4 dana nakon odnosa,i 12 ili 13 dana nakon odnosa i oba su bila negativna.Smrsavila sam 4-5 kg u zadnja dva mjeseca zbog operacije slijepog crijeva te se nisam bavila fizickim aktivnostima.Moje pitanje je da li je ikako moguce da sam trudna? I da li sam napravila test prerano? Molim vas za brz odgovor!
Veliki pozdrav

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.09.2014. 23:15

Niste napravili prerano. NE radi se o trudnoći.

Elena12345

31.01.2018. 17:15

Zdravo,

muči me zadnja menstruacija. Do sad sam uvijek imala normalnu menstruaciju, ali sad zadnju sam dobila kad sam i trebala medjutim krv je bila tamno smedja skoro pa crna (kao što mi bude na kraju mens.) trajala je kao i sve do sad 6 dana ali nije bila obilna. Zanima me zašto je krv takva? Kada odem na wc, obrišem se bude normalno crvena a na ulošku je tamno smedja. Isto tako znam da je mogućnost da je ta krv stara. Odnose nisam imala, ali čitala sam dosta da od sluzi i od “trljanja” ne možeš zatrudnit al skroz sam nervozna što se toga tiče. Da li to znači da je to možda lažna mens. i imam li razloga za brigu? Molim vas da mi odgovorite.

Ivo Balenović, dr. med.

01.02.2018. 12:20

Poštovana, nema razloga za brigu. Tamna boja znači da je krv bila nešto duže u maternici, prije nego li je iscurila. Prema navedenom ne postoji nikakva mogućnost da bi se radilo o trudnoći.