Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Spontani pobačaji


Autor Poruka

apifin

03.08.2016. 12:05

Poštovani , u zadnje 3 godine imala sam 3 spontana pobačaja u ranoj trudnoći 8/9 tjedan , U drugoj trudnoći ustanovljena trmbofilija ali u trćeoj uz fragmin opet je bio spontan(zadržani ) pobačaj . (2009 rodila prvo dijete normalno bez fragmina ...na carski zbog omotavanja pupkovine ) . Sve sam testove napravila sad opet idem na briseve i papu , ( do sada su uvijek bili uredni )ali htjela sam Vas pitati možda da mi kažete koja još testiranja da napravim da nađem razlog mislim možda u prehrani , urinu, stolici .... Neznam što bi još moglo utjecati na te spontane pobačaje ...u 38 sam godini pa bi probala što ranije pokušati ponovno , koje Vi predlažete pretrage prije novog pokušaja .Hvala unaprrijed .

Dejan Šakoronja, dr. med.

03.08.2016. 23:00

Hormone štitnjače, TORCH, 3 d uzv, hormone štitnjače, spolne hormone, spermiogram supruga i ostalo što niste napravili u prijašnjim trudnoćama.