Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trbuh


Autor Poruka

krissy

19.05.2010. 17:00

Poštovani,molila bih Vas da mi odgovorite na jedno pitanje.Vec nekih 5 dana osjecaj nesto slično nekom kretanju,kao neki leptirići tu negdje pokraj pupka i malo iznad pupka na lijevoj strani,a nisam trudna.Prvi mjesec pijem pilule,sad sam pri kraju s prvom kutijom,ne znam dal to ima kakve veze.Neugodan je osjecaj tak nesto osjećati pa bih Vas molila ako bi mi mogli odgovoriti o cemu bi se tu moglo raditi.S poštovanjem i pozdrav.

Dejan Šakoronja, dr. med.

19.05.2010. 21:25

Poštovana, nažalost premalo podataka. Mislim da te senzacije nemaju veze sa uzimanjem kontraceptiva. Predlažem Vam posjet Vašem liječniku.

krissy

19.05.2010. 22:25

Poštovani doktore,ja sam inače posjetila liječnika i nije napipao ništa neobično u trbuhu i krvni nalazi su mi uredni i zatim mi je doktorica dala uputnicu za ultrazvuk,ali oni su pak prosudili da nema potrebe za ultrazvukom itd...Pa cu najvjerojatniji otići na privatni pregled jer me to malo brine i uopće nemam neku ideju sto bi to moglo biti..Hvala Vam puno još jednom..