Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trudnoca i stomacni virus


Autor Poruka

Maree955

15.11.2021. 20:50

Postovani,
Trudnica sam 30+5 GN. Od petka imam dijareju. Subotu sam ceo dan isla na wc i imala temp.i do 38,5. Medjutim kako je spala nije vise rasla. Nedelju ceo dan imam dijareju, ne znam koliko puta (nekad obimnije, a nekad samo par kapi vodenaste stolice). Uvece sam popila liobif ampulu. Nedelju na ponedeljak sam 2x isla na wc i jos jednom oko 8h. Sve je bilo u redu do 18h, kad me opet uhvatilo. Isla sam opet na wc 3x za sat vremena (prvi put obimnije, posle samo par kapi). Sad imam bol u pupku i grceve u stomaku. Ne znam sta mi je ciniti? Popila sam liobif i magnezijum, skuvala caj od nane, legla i grejem stomak rukom. Molim Vas, sta mi je ciniti? Ja sam jako uplasena za bebu. Bojim se da se ne porodim pre vremena, zbog ovoga, ili nesto drugo, ozbiljnije da je, mada dr kaze da je stomacni virus.

Hvala Vam puno

Ivo Balenović, dr. med.

16.11.2021. 11:05

Poštovana, viroza ne može naškoditi trudnoći, niti uzrokovati prijevremeni porod. Ukoliko proljev ne bi stao u idućih par dana, savjetujem da se javite liječniku radi infuzije.