Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Umjetna oplodnja


Autor Poruka

koludrina

26.05.2017. 18:50

Poštovani zanima me sljedeće. Imam 40 godina, operiranu štitnjaču, eitirox 150 uzimam svakodnevno i u vezi sam oko 1 godine nisam postigla prirodnu trudnoću. Amh smanjena plodnost a ostali hormoni relativno u redu. Razmišljam o umjetnoj oplodnji jer obzirom na godine nemam puno vremena . Zanima me do kada i koliko su uspješne umjetne oplodnje i doktor mi je preporučio da za sada par mjeseci uzimam fertil up pa me zanima još jedno mišljenje o uzimanju ovih prirodnih kapsula. Hvala

Ivo Balenović, dr. med.

28.05.2017. 12:25

Poštovana, fertilup pomaže uspostavljanju hormonske ravnoteže i povećava mogućnost za trudnoću stoga ga slobodno možete uzimati. Budući da želite trudnoću savjetovao bih da se što prije javite na odjel humane reprodukcije radi dogovora o potpomognutoj oplodnji. Žena je sposobna za trudnoću dokle god ima ovulaciju, tj. dok ne uđe u menopauzu što je različito od osobe do osobe.