Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


upala rodnice


Autor Poruka

bbb1

28.07.2017. 15:10

Postovani,
Bila sam kod ginekologinje i dala mi je vaginalete polygynax i kapsule fluconax radi upale rodnice,imam problema sa cestom upalom rodnice alo to bude blaga upala,ginekologinja mi je radi toga prepisala ovu dozu al ja se bojim to poceti piti jer sam citala nuspojave. Imam 18 godina i bojim se da je to previse antibiotika. Imam stalnog partnera ali je problem sto se on nije ljecio,nije imao nikakve simptome ali znam da se trebao i on izljecit da ja ne bi imala stalne upale i mislim da je to razlog mojih cestih upala. Zanima me jel ja mogu kupiti neke obicne vaginalete bez recepta jer mislim da ce mi to proci?

bbb1

29.07.2017. 01:20

Zaboravila sam reci da mi ginekologinja nije napravila papa test nego je samo pogledala i stavila neki metalni stapic i rekla da se radi o upali i zato imam sumnje oko terapije. I od danas popodne poceo me probadati lijevi jajnik i sve se bol penje prema bubregu,bol traje pol sata malo vise pa stane i tako opet. Zanima me jel to od upale i dali da koristim terapiju ili se ovi bolovi mogu povezati sa kamencem jer sam prije dvije godine imala kamenac u bubregu.

Ivo Balenović, dr. med.

29.07.2017. 11:35

Poštovana, uzmite terapiju koju vam je liječnica propisala. Vjerojatno se radi o jakoj gljivičnoj infekciji i za to je potrebna terapija. Nakon izliječenja učinite papa test. Bolovi koje navodite vjerojatno su od bubrega. Preporučam pregled urologa.

bbb1

29.07.2017. 13:30

Zanima me jel smijem sada koristiti kapsule Fluconax jer u uputi o lijeku pise da se ne smije koristit ako postoje bilo kakvi problemi s bubrezima. Bubrezi me nisu boljeli kada sam bila na pregledu pa nisam ginekologinji nista rekla poceli su me boliti tek nakon sto sam se vratila s pregleda.

Ivo Balenović, dr. med.

30.07.2017. 21:05

Slobodno ih uzmite. Zabrana se odnosi na teže bubrežne bolesti.