Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Zabrinutost


Autor Poruka

A08

09.09.2014. 14:25

Poštovani,
pretraživajući forum nisam naišla na sličnu temu za svoje upit, nadam se da moje pitanje neće zvučat preglupo, međutim ne znam kako bih drugačije objasnila svoj problem.
Imala sam odnos s dečkom prvo je bilo međusobno ručno zadovoljavanje i oralni, gdje je on svršio, nakon toga dogodio se spolni nezaštićeni odnos, vrlo kratko, nismo išli do kraj
Zanima me postoji li mogućnost kako je predhodno svršio da je ostalo na spolovilu sperme i ona je došla u doticaj s vaginom??
Zadnju menstruaciju imala sam 14.8., a zadnja tri ciklusa trajala su 28.,26. I 29.,a spolni odnos je bio 28.8., što bi značilo mogući plodni dani?
Molim vas recite mi svoje mišljenje i da li je moguće u ovoj situaciji trudnoća? Imam osjećaj da bi svaki tren mogla doći mjesečnica, bolovi u jajnicima, simptomi pms-a, no bez obzira na to ima li mjesta za paniku ili kakav je Vaš savjet?
Hvala.

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.09.2014. 23:20

Takvim odnosom šansa postoji zbog tvrdnje koju ste sama navela. ŠAnsa svakako nije velika ali se ne može isključiti.

A08

10.09.2014. 17:25

Poštovani,
zahvaljujem Vam na prvobitnom odgovoru.
Iskoristila bih priliku i upitala Vas još jedno pitanje. Naime, danas nakon mokrenja, na papiru primijetila sam onako sluzav bijelo žuti iscjedak uz tragove krvi, je li moguće da se radi o implantacijskom krvarenju ili je to znak za nadolazeću menstruaciju??
Željela bih još napomenuti da sam prije u prethodnih nekoliko mjesečnica znala imala kao par kapljica svijetlo smeđkastog iscjedka i onda bi nastupila prava mjesečnica, no nikad do sad ovako u tragovima krvi, pa me to malo plaši.
Hvala Vam.

Dejan Šakoronja, dr. med.

10.09.2014. 22:45

To ne mogu znati odavde. Pričekajte menstruaciju.