Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


zbunjena


Autor Poruka

lea_21

20.06.2008. 10:25

eo ovako...imam neredovite menstruacije od samog početka. Prije godinu dana bila sam na pregledu kod ginekologa, ali samo ultrazvukom s obzirom da sam još uvijek bila djevica i nalaz je bio u redu. 5-6 dana prije svake menstruacije grudi mi oteknu i bole me, ali to sve prođe 2-3 dana nakon što ju dobijem. Zadnju menstruaciju dobila sam 30.05. i trajala je pet dana. Grudi su mi i dalje otečene i bol je jača nego inače, a prošlo je nešto više od dva tjedna. Spolne odnose sam imala, ali za to nema razloga za brigu. Zanima me što bi moglo biti u pitanju...hvala

Miro Šimun Alebić, dr. med.

04.09.2008. 19:45

Poštovana,
ovo što opiosujete spada u blaže iregularnosti povezane s menstruacijskim ciklusom. Ukoliko je UZV nalaz uredan nema razloga za brigu. Ukoliko tegobe budu perzistirale iz ciklusa u ciklus i utječu na kvalitetu Vašeg života i minimalna intervencija hormonskim lijekovima donijet će olakšanje navedenih tegoba.